logo

Member
Member
Offline Offline
Posts: 74
When i add the panel localtime the time isn't correct but it is correct on profi

When i add the panel localtime the time isn't correct but it is correct on profile, where it says localtime

Here is the error

Quote:
Notice: Undefined variable: lt_time in /home/rcmsvps/public_html/panels/local_time/index.php on line 24
Last Edit: 11th December, 2009, 11:52:20 PM by Rukasuzu
eoCMS Designer
eoCMS Designer
Offline Offline
avatar
Posts: 1290
tbarkass_willamson@hotmail.com
Re: When i add the panel localtime the time isn't correct but it is correct on profi

I'm not sure but this is one of the things that was on the list of things to be added to 0.1.0. We want admins to be able to change the server time, so things don't look so weird. For instance, we're based in the UK but our server is in the US, so it looks - to a guest - like all the posts were made in the middle of the night (possibly by bats or owls or something). The change in that system might precipitate a fix to your problem.

Seen a bug? Report it!
Member
Member
Offline Offline
Posts: 2
Re: When i add the panel localtime the time isn't correct but it is correct on profi

Have you try restarting it from consol??

https://blendberg.com/pl/gotowe-bazy-wedlug-miast-wloclawek/
Member
Member
Offline Offline
Posts: 2
Re: When i add the panel localtime the time isn't correct but it is correct on profi

Have you try restarting it from consol??

https://blendberg.com/pl/gotowe-bazy-wedlug-miast-wloclawek/

Jump to:


0.06 seconds Queries: 13